Hjertepiloter – Sammen kan vi redde hinanden!

Ved hjælp af vores Aktiv Connect sporingsenheder sørger et professionelt team og setup for, at alle Hjertepiloter i det ganske land er positioneret præcist. Skulle en person få hjertestop, og behovet for hjælp dermed opstå, ved man til enhver tid, hvor Hjertepiloterne er, og hvor lang tid det tager dem at komme fra deres aktuelle position til en given adresse i deres umiddelbare nærhed.

Hvad er en Hjertepilot?

Hjertepiloter er en komplet infrastruktur, der forbinder frivillige og professionelle reddere i et integreret system, hvor målet er at redde flere liv i de private hjem og områder i Danmark, hvor ambulancen har lang responstid. Ca. 70% af de i alt ca. 4000 hjertestop om året sker i de private hjem. Ved et hjertestop skal der stødes indenfor 5-6 minutter for at øge chancen for overlevelse.

Når en person falder om med et hjertestop, formindskes overlevelseschancerne med 10% for hvert minut, der går. Hjertepiloter vil være et supplement til hurtig og effektiv behandling.

Læs her hvorfor vi har brug for Hjertepiloter.
Hjertepiloter ønsker at redde liv og ved hjælp af den korte responstid, kan Hjertepiloter hjælpe med at gøre Danmark til et af de sikreste lande i verden, når det kommer til overlevelse ved akut hjertestop. Se videoen herunder for at se hvorfor Danske Fragtmænd valgte at blive Hjertepiloter:Vis klip

Kvaliteten er i top!

En Hjertepilot har taget en godkendt uddannelse i livreddende førstehjælp med hjertestarter, og samtlige hjertepiloter skal deltage i vedligeholdelseskurser iht. retningslinjer for Dansk Råd for Genoplivning.
Vores hjertestarter er meget brugervenlig og kvaliteten er i absolut topklasse. Professionel guidning sikrer korrekt hjertelungeredning.

Medlem af Brancheforeningen for Hjertestartere

Hjertepiloter er medlem af Brancheforeningen for Hjertestartere, der arbejder for at øge overlevelsen efter hjertestop uden for hospitaler. Det gør de bl.a. ved at sætte minimumskrav og standarder for foreningens medlemmer for dermed at sikre en fælles garanti for kvalitet.

Hvem er Hjertepilot, og hvem kan blive det?

Hjertepiloter er personer, som kører rundt på de danske landeveje. Det kan både være privatbilister og erhvervsbilister som f.eks. fragtbiler, taxi, vagt- og sikkerhedsbiler, kommunebiler, hjemmehjælpere, Flextrafik og mange flere. Alle har det til fælles, at de kører rundt på de danske landeveje på alle tidspunkter af døgnet.
Med andre ord, så kan vi alle blive Hjertepilot. Klik her og se hvordan DU bliver en del af holdet.

Hvad kan du gøre nu?

Du selv, din flådeansvarlig, direktør, afdelingsleder, kørselansvarlig, eller en hvilken som helt anden beslutningstager, kan helt uforpligtende kontakte os, og få meget mere information om konceptet.